Нефискални устройства » Баркод четци » Metrologic

 

 

»Zebex
»Metrologic
»Symbol
»Tysso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Metrologic MS1690 Focus е висококачествен ръчен скенер.Той на практика декодира всички съвременни стандартни баркодове, включително 1D, RSS, PDF417, microPDF, съставни EAN/UCC, Matrix и пощенски кодове, независимо от това, накъде е насочен. Намира приложение в различни области,като търговия здравеопазване,управление на доставки.

Информация за продукта...

Metrologic MS3780 Fusion съчетава характеристиките на многопосочното и едноредово скениране в едно леко и подвижно устройство. Идеален е за търговски обекти със средно натоварване, специализирани магазини, аптеки, магазини за алкохол и др. Вградения инфрачервен сензор автоматично активира лазера, когато се представи баркода.

Информация за продукта...

Metrologic 6720 Omni e първият баркод четец, който заличава разликата между двупосочното фиксирано сканиране и преносимия баркод четец. Може да бъде ползван като стационарен и мобилен баркод четец. Ъгълът на сканиране се мести свободно но 850 , но може и да се подзиционира на 10 фиксирани позиции.

Информация за продукта...

Metrologic MS9520 Voyager е лазарен баркод скенер с автоматичен бутон и една сканираща линия, проектиран за разчитане на всички стандартни 1D баркодове, включително и RSS кодове.Създаден е на основата на технологията CodeGate - идеална интуитивна система за сканиране на пакети и пратки, за работа на щандове в търговските обекти и др.

Информация за продукта...

Metrologic MS7625 Horizon е баркод скенер за вграждане. Този компактен, освобождаващ ръцете скенер е проектиран с плътен многопосочен сканиращ модел от 20 линии, който осигурява бързо и ефикасно прочитане. Всеки Horizon има допълнителен RS232 порт за свързване на допълнителен ръчен баркод скенер за сканиране на обемни предмети.

Информация за продукта...

Напред »