Софтуер » Mistral

 

 

» Mistral магазин, склад
» Mistral ресторант
» Mistral мобилен ресторант
» Mistral мобилен склад
» Mistral touch screen
» Mistral управление везна
» Mistral етикети
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mistral

Мистрал софтуер  е система за управление на търговски обекти. Разработва се повече от 10 години и е интегрирана в над 4000 обекта из страната с различен предмет на дейност: магазини за хранителни стоки, за дрехи, за осветителни тела, за електронни компоненти, железарии, книжарници, ресторанти, кафенета, пицарии, хотели, складове и други.
Лесният за усвояване интерфейс на системата спомага за бързото му разучаване и интегриране в различни обекти.

Мистрал поддържа всички фискални устройства, които се произвеждат в страната, както и баркод скенери, четци за магнитни карти и мобилни устройства. Софтуерът предоставя възможност на фирми с един или повече обект да ръководят цялата си дейност централизирано и да изготвят обединени справки, както и да следят непрекъснато всички операции и дейности, които се извършват в отделните обекти.

Сигурността на информацията е надеждно защитена със стабилността на базата данни (FIREBIRD SQL-Server). За допълнително подсигуряване на данните програмата притежава и автоматичен модул за архивиране.

Мистрал притежава всички възможности за управление на търговски обект. Разполага с много- складов режим, възможности за трансфер на данни между обекти или между различни складове на магазините, заведенията. Софтуерът е съобразен с търговското законодателство в България и поддържа дневниците с изисквания на РИОКОЗ. Програмата позволява импорт и експорт на данни, справки и операции в Excel и Text файл, както и към по-известните счетоводни продукти на пазара.

Мистрал притежава мощен инструмент за генериране на справки и отчети. Той дава възможност на всички данни постъпили в системата чрез разнообразни филтри, изрази и настройки да създадат справки отговарящи на всички ваши конкретни изисквания.

Мистрал софтуер  ООД постоянно развива и обогатява продукта с нови функционалности съобразени с изискванията и новостите на световния пазар на POS системи.