Нефискални устройства » Баркод четци » Symbol

 

 

»Zebex
»Metrologic
»Symbol
»Tysso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Symbol LS4278 е безжичен лазерен баркод скенер с Bluetooth комуникация. Има 4 режимa на работа, включително и складов със запаметяване на до 125 баркода EAN 13 в паметта на скенера. Максималния обхват на работа е 15м. Дори и да излезе от обхват има вътрешна памет, която запомня прочетените баркодове до момента в който пак взлезе в обхват.

Информация за продукта...

Symbol LS7708 е стационарен баркод скенер, създаден за работа във вертикално положе-ние. Той позволява сканиране на баркод етикети върху обемни стоки. Моделът е отлично решение, в резултат на което се повишава продуктивността на работния процес. Поддържа всички видове интерфейси и има възможност за включване на втори баркод скенер.

Информация за продукта...

Symbol LS7808 е хоризонтален баркод скенер, предназначен за вграждане в рамките на работното място с цел оптимизиране ефективността на служителите. LS7808 предлага високо качество на обслужване и е отлично решение за складове и магазини с голям клиентопоток. Разчита повредени, лошо напечатани или некачествени баркод етикети.

Информация за продукта...

Symbol LS9203 e скенер тип "omni-directional", проектиран за ръчен и "hands-free" режим за сканиране на баркодове в търговията на дребно. Моделът е снабден с разнородни вградени интерфейси, осигуряващи гъвкави възможности за комуникация. Предназначен за средни и големи обекти с голям клиентопоток.

Информация за продукта...

Symbol LS9208 предоставя едновременно висококачествен процесор и иновационна схема на 100-редово многостранно растерно сканиране за бързина и точност при прочитане. Създаден едновременно, за да осигурява скорост и гъвкавост, той се характеризира с малък размер, възможност за избор на цвят и регулируема стойка с няколко положения.

Информация за продукта...

Напред »