Нефискални устройства » Етикиращи и ПОС принтери » Етикиращи принтери

 

 

»Етикиращи
»Пос принтери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зека LP е етикиращ принтер предназначен за печат на текстови и графични изображения върху термочувствитиена ролка от самозалепващи етикети. Поради високата си скорост и производителност, принтера позволява ефективно отпечатване на етикети в момент на продажба. Широко приложим за работа в супермаркети, терминали на самообслужване и аптеки.

Информация за продукта...

Дейзи 2200 е етикетен принтер с термодиректен печат. Притежава висока скорост на принтиране и поддържа работа с всички видове термочувствителни етикети. Удобен и подходящ за всички видове търговски обекти. Бърза и лесна смяна на ролката с термоетикетите.

Информация за продукта...

Еликом TP 330L e високо надежден термодиректен принтер предназначен за работа с компютър и електронни везни. Наличието на EPL език за управление и многопозиционното регулируема ширината на хартията, осигуряват гъвкавост при работа с различни приложения. Серията TP е създадена с опционални възможности за свързване чрез LAN и USB

Информация за продукта...

Датекс LP 50H e предназначен за печатане на малки по размер етикети върху термо-хартия. Oсобено подходящ e за случаите, когато е необходимо да се печата еднотипно оформена информация. Съдържа команден файл с данни за оформлението и графичния дизаин на етикетите. Това дава възможност за допълнително творчество при подготовката на етикета.

Информация за продукта...

Датекс LP 1000H e предназначен за печатане на всякакъв по размер етикети върху термохар-тия. Поради своята издържливост на голямо натоварване е широко приложим във средни и големи вериги супермаркети и аптеки. Идеален за печатане на голям брой еднотипно предварително зададени етикети.

Информация за продукта...