Фискални устройства » Принтери » Датекс

 

 

»Датекс
»Елтрейд
»Дейзи
»Тремол
»ISL
»Оргтехника
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Датекс FP-550 KL е термопринтер с фискална памет,вграден GPRS модем и КЛЕН, съответстващ на българското фискално законодателство. Възможностите му са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и финансовата отчетност. Работи безшумно и с висока скорост при големи натоварвания. Има вградено устройство за автоматично отрязване на лента.

Информация за продукта...

Датекс FP-1000KL отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите. Подходящ е за работа в сферата на търговията и услугите. Работи безшумно и с висока скорост при големи натоварвания. Има вградена резачка за автоматично отрязване на лента.

Информация за продукта...

Датекс FP-2000KL е принтер с широк 72мм термопечат. Бърз и безшумен, подходящ е за магазини,супермаркети и други търговски обекти.Има вграден автоматичен нож за отрязване на хартията. Отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистаонционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.

Информация за продукта...

Датекс FP-3550KL отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка на ФУ с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите. Притежава широк, двустранен матричен печат с автоматично отрязване на отпечатаната лента.

Информация за продукта...

Датекс SK1-31F e КИОСК принтер за враждане. Бързият термо линеен печат с до 200 мм/сек. може да работи с различна по ширина термохартия от 58мм до 83мм. Печат на лого и баркод. Интерфейсите за комуникация с РС са два сериен RS232C или USB 2.0. Дълъг живот на печатащия механизъм.

Информация за продукта...

Датекс FP-60KL е термопринтер с фискална памет и вграден данъчен терминал с КЛЕН. Отго-варя на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистан-ционна връзка на с НАП чрез GPRS. Малките физически размери го прави удобен за използва-не в обекти с ограничено пространство. Притежава втоматичен нож и комуникация по USB.

Информация за продукта...