Фискални устройства » Касови апарати » Датекс

 

 

»Датекс
»Елтрейд
»Дейзи
»Тремол
»ISL
»Оргтехника
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Електронен касов апарат с фискална памет Datecs DP-15KL - одобрен по Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS. Компактен и лесен за работа. За средно натоварени обекти като - магазини,супермаркети и аптеки. Предлага се и във вариант с клиентски дисплей.

Информация за продукта...

Електронен касов апарат с фискална памет Datecs DP-25KL - одобрен по Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS. Компактен и лесен за работа. За средно натоварени обекти като - магазини,супермаркети и аптеки. Предлага се и във вариант с клиентски дисплей.

Информация за продукта...

Датекс DP-35 KL е програмируем мобилен електронен касов апарат с фискална памет одобрен по Наредба Н-18 на Министерство на финансите като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS. Има вградена Li-ion батерия и лесно зареждане на хартията. Удобен за разносна търговия и открити стокови тържища.

Информация за продукта...

Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-55 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерството на финансите.

Информация за продукта...

Електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-50 KL е съобразен с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти.Снабден е с клиентски дисплей и лесно зареждане на хартията. Има възможност за връзка с везна, баркод скенер и чекмедже.

Информация за продукта...

Напред »