Фискални устройства » Касови апарати » Оргтехника

 

 

»Датекс
»Елтрейд
»Дейзи
»Тремол
»ISL
»Оргтехника
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Елка 2007 модел HLP KL е програмируем касов апарат, с който се дава възможност на потребителя да избере оптимален режим на работа в зависимост от организацията на търговския обект. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.

Информация за продукта...

 

Елка 2000 модел HLP-KL е мобилен касов апарат, съчетал в себе си строго индивидуален дизайн и многофункционалност. Подходящ е за търговски обекти, офиси, аптеки, разносна търговия и др. Касовият апарат е изцяло съобразен с последните законови изисквания според измененията на НАРЕДБА- Н18 за предаване на данни в НАП чрез вграден данъчен терминал.

Информация за продукта...

ЕЛКА 2010 модел HLP-KL е касов апарат съчетал в себе си строго издивидуален дизайн и многофункционалност. Подходящ е за търгонски обекти, ресторанти офиси,аптеки и др. Касовият апарат е изцяло съобразен с последните законови изисквания според измененията на НАРЕДБА- Н18 за предаване на данни в НАП чрез вграден данъчен терминал.

Информация за продукта...