Нефискални устройства » Етикиращи и ПОС принтери » ПОС принтери

 

 

»Етикиращи
»Пос принтери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тремол EP 01 е високоскоростен и безшумен термопринтер. Лесното и бързо зареждане на хартията го прави удобен и предпочитан за всякакъв вид търговски обекти и заведения. Като допълнителни екстри може да се поръча с автоматичен нож за отрязване на отпечатания бон, вграден Bluetooth или USB

Информация за продукта...

Датекс ЕР-50H е предназначен за печат в различни комуникационни терминали, системи от търговски щандове, кухни, сладкарски и други цехове в ресторанти и т.н. Принтерът работи навсякъде, където разстоянията са по - големи, а времето по - малко . Предимство е, че апаратът е малък. Печатащото устройство е термопринтер с дълъг експоатационен живот.

Информация за продукта...

Датекс ЕР-60 е термопринтер с широки възможности. Предназначен е за включване в ПОС системи, за печат на поръчки в кухни, мокри бюфети и др. Позволява бързо и лесно отпечатване на обикновен текст, баркодове, фирмени знаци и др. Има вградено режещо устройство за отрязване на отпечатания бон, а хартията се зарежда бързо и лесно.

Информация за продукта...

Датекс ЕР-300 е термопринтер предназначен за включване в ПОС системи, за печат на поръчки в кухни, мокри бюфети и др. Има вградена резачка на отпетаните бонове, смяната на хартията става с натискането само на един бутон, а широкият печат позволява отпечатването на артикули с по-голяма дължина .

Информация за продукта...

Датекс ЕР-1000H е термопринтер предназначен за включване в ПОС системи, за печат на поръчки в кухни, мокри бюфети и др. Има вградена резачка на отпетаните бонове, смяната на хартията става с натискането само на един бутон, а широкият печат позволява отпечатването на артикули с голяма дължина . Дълъг живот на резеца и печатащото у-во.

Информация за продукта...