Нефискални устройства » Електронни везни » Датекс

 

 

»Еликом
»Датекс
»Дейзи
»Ведия
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Везни CAS SW-1S/1C/1W. Моделът SW-1W е водоустойчив. Функция задържане на претеглянето е интегрирана във моделите SW-1S, SW-1W. Ниво на водоустойчивост IP66 - само за SW-1W. Функция сравняване на теглото - високо, ок, ниско - само за SW-1C Функция за конверсия на единиците на претегляне: кг, либри, унции. Клиентски дисплей.

Информация за продукта...

DT-15 е цифрова везна, която се свързва към електронен касов апарат и принтер за баркодове и етикети. В паметта на везната могат да се съхраняват имената и индивидуалните цени на 900 артикула. Може да се програмира от компютър , а също и да тегли автоматично количества при команда от търговски софтуер.

Информация за продукта...

Везните CAS ER са разработени и произведени по строг контрол на качеството, за да оси-гуряват изключителни експлоатационни качества, надежност и дълъг живот. Предлага се със и без вертикален дисплей. Капацитетът на везните CAS са следователно до 6 кг, до 15 кг , до 30 кг. в зависимост от нуждите на потребителя. Връзка с компютър чрез RS-232C.

Информация за продукта...

DATECS CL5000 е POS етикираща електронна везна. Максимална маса: 6/15kg, 15/30kg. Брой артикули 3000. Поддържа всички видове баркод стандарти. Избор на декор на шрифт-подчертан,удебелен,наклонен, и др.Размер на етикети: Ширина: 40mm~60 mm, принтер със скорост 100 mm/sec. Дисплей: 24 символа VFD + графичен LCD:

Информация за продукта...