Нефискални устройства » Електронни везни » Еликом

 

 

»Еликом
»Датекс
»Дейзи
»Ведия
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Еликом EVL 3/6,6/15,15/30 LE-1. Проектирани са да задоволят нуждите на клиентите за компактна везна с висока функционалност на достъпна цена. Оборудвана стандартно със сериен интерфейс RS232 за работа с компютър, касов апарат, етикетиращ принтер, вертикална клиентска индикация, ценоизчисляваща функция и акумулаторно захранване.

Информация за продукта...

Еликом EVLplus xx LE3 се характеризират с изключителна издръжливост и прецизно мере-не. Многобройните функции, като връзка с външни устройства и паметта за съхраняване на артикули за директно избиране ги правят предпочитани при изграждането на затворени търговски системи. Снабдени са с нов по-бърз процесор за установяване на теглото.

Информация за продукта...

Еликом EVL 3/6, 6/15, 15/30 LF са проектирани да задоволят нуждите на клиентите за компактна везна, която съчетава в себе си висока функционалност на достъпна цена. Оборудвана е стандартно със сериен интерфейс RS232 за работа с компютър, касов апарат и етикиращ принтер, памет за 2000 артикула, водене на клиентска сметка и др.

Информация за продукта...

Еликом EVLplus 3/6,6/15,15/30 LK са проектирани да задоволят нуждите на клиентите за компактна везна, която съчетава в себе си висока функционалност на достъпна цена. Oборудвана с вертикална клиентска индикация, ценоизчисляваща функция и акумулаторно захранване, сериен интерфейс RS232 за работа с компютър, касов апарат.

Информация за продукта...

Еликом EVL Plus 3/6, 6/15, 15/30 LM / BM се отличават с компактен размер и модерен дизайн. Снабдени с последните софуерни подобрения за по-бързо установяване на теглото, както и нов триредов LCD дисплей с бяла подсветка за по-добра видимост и енергиина ефективност при работа на акумулаторно захранване. Притежават функция броене.

Информация за продукта...

Напред »