Нефискални устройства » Баркод четци » Zebex

 

 

»Zebex
»Metrologic
»Symbol
»Tysso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zebex Z3080 е ръчен CCD баркод скенер, лек и удобен за ползване, подходящ за касови и логистични възли с не висока натовареност и стоков контрол. Сканирането се осъществява посредством удобно разположен бутон. Икономично решение за разнообразни нужди.

Информация за продукта...

Zebex Z3001 е програмируем баркод четец с лазерна Z-скан технология и стойка за автоматично сканиране при поднасяне на баркод. Снабден е с една лазерна линия, която прави 40 сканирания в секунда. Подходящ е за малки и средни по натовареност обекти като магазини, супермаркети, бутици и др.

Информация за продукта...

Zebex Z3051 е програмируем баркод четец с лазерна Z-скан технология и стойка за автоматично сканиране при поднасяне на баркод. Снабден е с една лазерна линия, която прави 36 сканирания в секунда. Подходящ е за малки и средни по натовареност обекти. Предлага се с Blurtooth , RS 232, клавиатурен или USB интерфеис за връзка с компютър.

Информация за продукта...

 

Zebex Z3052 е ръчен лазерен 2D скенер.

Информация за продукта...

Zebex Z3060 e лазерен баркод четец със Z-SCAN технология и 5 направления на сканиращото поле. Подходящ е за магазини, складове и др. видове обекти с висока натовареност.

 

Информация за продукта...

Напред »